Hvordan bestille bankintegrasjon for Aritma Control

Endret Wed, 11 Oct 2023 ved 07:46 AM

For å få banktransakjoner lest inn i Aritma Control automatisk gjør du følgende:

1) Bestill bankintegrasjon

Du bestiller lisens for bankintegrasjon gjennom din forhandler eller ved å kontakte Aritma på support@aritma.com. Kontakt også forhandler/Aritma for informasjon om priser.

2) Bestill filoverføring hos din bank

Det er ulik prosedyre for hvordan dette gjøres hos de ulike bankene. Linken under guider deg til riktig prosedyre for din bank:

https://openbanking-onboarding.aritma.app/

Kontakt din forhandler eller Aritma dersom din bank ikke ligger i oversikten, eller du har spørsmål.

3) Oppsett i Control

Når det er klart i banken gjøres det et lite oppsett i programmet lokalt hos dere. Forhandler eller Aritma bistår med å sette opp automatikken.

Voilà! Alle banktransaskjoner leses nå inn i programmet automatisk. Du trenger aldri mer å hente filer i nettbank og importere manuelt!