Godkjenne betalinger

Endret Mon, 20 Nov 2023 ved 01:12 PM

1. Gå til pay.zdata.no

2. Trykk på betalingen du ønsker å godkjenne

3. Trykk på «Godkjenn» hvis du ønsker å godkjenne, eller «Avvis» hvis du ønsker å avslå.

4. Sjekk at betalingen er riktig før du trykker på «Godkjenn» igjen

5. Bekreft betalingen ved å bruke en kode fra to-faktor autentiseringsappen som ble satt opp tidligere

OBS! Hvis du ikke bekreftet identiteten din med BankID i trinn 4 da du opprettet brukeren din, må du gjøre det nå.

6. Etter at du har fullført godkjenningen, vil et nytt vindu vise statusen til betalingen

7. Hvis du er den første av 2 godkjenner, vil betalingen vises slik under «Godkjenninger»