AG08 - Transaksjonen mislyktes grunnet ugyldig eller manglende bruker- eller tilgangsrettigheter.

Endret Thu, 18 Apr 2024 ved 08:38 AM

Årsaker:

• Brukeren som godkjente betalingen har ikke rettigheter på kontonummeret i banken
    • Dersom du nylig har aktivert Regnskapsgodkjente betalinger (RgB), kan det hende at du mangler rettigheter til å godkjenne betalingen fra kontoen.

Løsning:

• Sjekk om du har de riktige brukerrettighetene.
  • Kontakt banken din og spør om tilgangrettighetene til kontoen du vil sende betaling fra.

Om du er usikker på om du har rettigheter til å godkjenne betalinger fra kontoen, kan du også ta kontakt med vår kundesupport på support@aritma.com. Inkluder følgende informasjon om betaling som ble avvist:

• Selskap (Navn og organisasjonsnummer)
  • Avsender kontonummer
  • Beløp
  • Dato
  • Om dere ønsker at brukeren som sender betalingen også skal ha rettigheter til å godkjenne betalinger
  • Brukere som skal ha tilgang til å godkjenne betaling (Navn, epost, telefornummer)

Vi vil da undersøke hvorfor betalingen ble avvist, og eventuelt kontakte banken din.