Nyhet! Bankintegrasjon - automatisk henting av transaksjoner

Endret Tue, 07 Feb 2023 ved 11:00 AM

For nyere versjoner av Aritma Control, tidligere BankX, tilbyr vi bankintegrasjon!

Ved bankintegrasjon henter Aritma transaksjoner og saldo direkte fra banken. Du slipper å logge inn i nettbank for å hente bank-filer og importere dem manuelt i programmet.
Slik kan du forenkle og automatisere hele avstemmingsprosessen. Nye transaksjoner hentes automatisk når du trykker "Avstem" på ønsket konto.

Kontakt din forhandler eller Aritma for å komme i gang. Deretter bestiller du enkelt filoverføring mot Aritma hos din bank. Vi veileder deg i hvordan dette gjøres mot ulike banker. Når banken bekrefter at avtale om filoverføring er opprettet gjør vi et oppsett i din instans av programmet, og du er klar!