Hvordan bestille bankintegrasjon med Aritma

Endret Tue, 16 Jan 2024 ved 02:35 PM

INNHOLDSFORTEGNELSE

Bestille bankintegrasjon via Aritma

1. Gå til https://openbanking-onboarding.aritma.app/

2. Velg "Kom i gang"

3. Fyll inn navn, e-postadresse og telefonnummer.

4. Trykk "Neste".

5. Dersom selskapet ditt har datterselskap, aktiver "Har selskapet datterselskap?"

6. Søk og velg ditt selskap (og eventuelt morselskap).

7. Velg ditt regnskapssystem.

8. Trykk "Neste".

9. Når du har fullført bestillinger i gjennom Aritma, kan du gå videre til bestilling via din spesifikke bank. Hvordan man bestiller bankintegrasjon via ulike banker ser du under.

DNB - Bestille bankintegrasjon

Link til demo av hvordan bestillingsveiviser ser ut hos DNB:

https://www.dnb.no/portalfront/dnb/nedlast/bedrift/brukerveiledninger/bankintegrasjon_demo.pdf

Hvilken link du skal bruke avhenger av ditt ERP-system. Under finner du linker til bestilling av DNB bankintegrasjon med ulike ERP-system:

Aritma

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Aritma&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

Agendec

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Agendec-Aritma&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

Rambase

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Rambase&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

Sumango

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Sumango&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

UniMicro

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=UniEconomy&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

Sparebank 1 Regnskap (Tidligere SRBank Bank + Regnskap)

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Sparebank1Regnskap&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

Muleum

https://www.dnb.no/bedrift/dagligbank/betaling/tjenestebutikken?erp=Muleum&kontoinfoval=true&innbetalingerval=true&utbetalingerval=true

SpareBank 1 - Bestille bankintegrasjon

Link til bestilling av bankintegrasjon med SpareBank 1:

https://www.sparebank1.no/nb/bank/bedrift/produkter/bankintegrasjon.html

Nordea - Bestille bankintegrasjon

Link til bestilling av bankintegrasjon med Nordea:

https://www.nordea.no/bedrift/vare-produkter/nettbank-og-konto/automatisering-og-bankintegrasjon.html

Danske Bank - Bestille bankintegrasjon

Link til bestilling av bankintegrasjon med Danske Bank:

https://danskebank.no/bedrift/skjemaer/bankintegrasjon

Under "Ønsker bankintegrasjon med", velg "Aritma (Fiken/Unimicro)"

Handelsbanken - Bestille bankintegrasjon

For å bestille bankintegrasjon med Handelsbanken, bruk følgende link:

https://www.handelsbanken.no/no/bedrift/konto-og-betale/betale/regnskapsgodkjente-betalinger

1. Finn Aritma under "Handelsbanken er integrert med følgende regnskapssystemer"

2. Følg stegene for utfylling og sending av "Filoverføringsavtale"

Øvrige banker - Bestille bankintegrasjon

Ønsker du bankintegrasjon med andre banker enn de som er oppført ovenfor, må du gjøre dette via bankenes nettsider. Hvis du har problemer med å finne ut hvordan du bestiller, vennligst ta kontakt med din kontaktperson i banken.