Slett kontogruppe [sky]

Endret Mon, 11 Sep 2023 ved 01:32 PM

For å slette en kontogruppe, går du til Dashboard og åpner kontogruppen du vil slette. Til høyre vil du se en grønn nedtrekksmeny, åpne denne og trykk på "Delete Reconcile Group".



I det neste bildet må du skrive inn navnet til kontogruppen for å bekrefte at du vil slette den.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen