Installasjon av ZData Workflow

Endret Tue, 12 Sep 2023 ved 01:27 PM

Programmet installeres vanligvis på en APP-server.
Høyreklikk på "ZData Workflow Installer.exe", som du finner via Partnerportalen, og velg "Kjør som administrator".

Velg språk og trykk OK.

Velg "Neste".

Programmet installeres vanligvis på c: \ på en APP-server.

Velg "Neste".

Velg "Neste".

Velg "Installer Workflow klient og service".
Ta med "Lag ikon på skrivebordet", hvis ønskelig.
Velg Neste.

Skriv inn navnet på din SQL Server, evt. DOMENE\servernavn.
Database: ZDataWorkflow.
Skriv inn navnet på en SQL bruker med rettigheter til å opprette en database, samt passord.
Trykk "Koble til".

Skriv inn kundens navn
Velg "Fortsett"

Skriv inn passordet som du ønsker til pålogging i ZData Workflow. Dette blir passordet som brukes når du i etterkant skal åpne ZData Workflow.

Her skriver du inn brukernavn og passord til servicebrukeren.
Bruk gjerne den samme servicebruker som andre Visma-servicer bruker. Ikke bruk Local system.

Service brukeren må også gis tilganger til mapper som den skal hente og lagre filer i, og den må ha rettigheter til å kjøre Workflow-tjenesten på server.

NB: Dersom man skriver inn feil servicebruker så må installfilen kjøres på nytt.

Merk:
Serveroppsett krever at servicebrukeren legges inn som domene\brukernavn eks slik DOMENE\service

Servicebrukeren trenger også lokal administratortilgang.
Dette gjøres ved å legge den inn i gruppen administrators under Computermanagement/Datamaskinbehandling (Start – kjør - compmgmt.msc)

Trykk Ferdig
 Installeringen er da ferdig og oppsett for bankintegrasjon kan påbegynnes.