RR09 - Strukturert referanse er ugyldig eller mangler

Endret Fri, 23 Feb 2024 ved 12:54 PM

RR feilkode- Vanlig når det er feil knyttet til informasjon i betalingen

Årsaker:

• KID nummer i betalingen er feil/mangler
    • Dersom en av betalingene har feil KID nummer, vil alle betalingene i betalingsfilen bli avvist
  • Kontonummer i betalingen mangler siffer

Løsning:

Dersom du får denne feilmeldingen, sjekk følgende:

• Sjekk at alle betalingene har riktig KID nummer
  • Sjekk at kontonumrene i betalingene er korrekte

Om du er sikker på at betalingene har riktige kontonumre og KID nummer, kan du prøve å sende betalingen på nytt. Dersom du fortsatt opplever feilmeldingen, ta kontakt med vår kundesupport på support@aritma.com. Inkluder følgende informasjon om betaling som ble avvist:

• Selskap (Navn og organisasjonsnummer)
  • Avsenders kontonummer