AC10 - Debitor konto er for øyeblikket ugyldig/ mangler

Endret Thu, 18 Apr 2024 ved 08:38 AM

AC feilmelding - Vanlig når det oppstår feil knyttet til debitor- og kreditorkontoer

Årsaker:

• Kontovaluta i betaling stemmer ikke overens med kontovaluta i banken
  • Betalingen mangler IBAN

Løsning:

• Sjekk om valuta i betalingen stemmer med valuta i banken
  • Sjekk om betalingen har korrekt IBAN

Om du er sikker på at valuta er korrekt i betalingen og banken, og at betalingen har riktig IBAN, kan du sende betalingen på nytt. Om du fortsatt får feilmelding, ta kontakt med vår kundesupport på support@aritma.com. Inkluder følgende informasjon om betaling som ble avvist: