Visning av klienter og kontogrupper

Endret Wed, 11 Oct 2023 ved 08:07 AM

Savner du en konto/klient i oversikten?

Huk av for "Vis alle" under klient eller kontolisten for å oversikt over alle klienter/kontoer som er registrert i Aritma Control:

Et vanlig problem kan være at man har en gammel klient liggende som man ikke bruker. Denne vil sperre for opprettelse av nye klienter om du har begrenset antall klienter på din lisens.

Dersom en konto er opprettet tidligere vil du heller ikke få opprettet en ny kontogruppe med denne kontoen før den er slettet. Ved å velge "Vis alle" kan du bli oppmerksom på klienter/kontoer du ikke arbeider med til vanlig. Mer om sletting av kontogrupper finner du her