Native Client 11.0][SQL Server]Login failed for user 'deprecated'.

Endret Tue, 12 Sep 2023 ved 08:46 AM

ÅRSAK
Visma har fra versjon 14.1 av Visma Business kryptert brukeropplysinger som gjør at også ZDATA  Pay (convertx) må ConvertX oppgraderes.
OSB: Etter versjon 6.0.* av Aritma Pay er ikke "Cred.dat" fil lengre nødvendig.

Hvis det ikke virker etter oppgradering start programmet cred.utils.exe som finnes på programkatalogen.

Legg opplysninger om pålogging, (det samme som står i Visma sin EBFInf tabell i vbsys.

Velg først Folder(mappe) til progamkatalogen til ConvertX. Deretter Make file (filen cred.dat opprettes).

Kopier samme fil til programkatalogen til BankX.