AC04 - Oppgitt kontonummeret er blitt stengt i bankens regnskapsbøker.

Endret Thu, 18 Apr 2024 ved 08:31 AM

AC feilmeldinger- Vanlig når det oppstår feil knyttet til debitor-/kreditorkontoer.

Årsaker:

• Mottakeren har endret og/eller stengt kontoen sin siden forrige gang du gjennomførte en SCT-transaksjon til denne mottakeren.

Løsning:

• Kontakt mottaker av betalingen angående kontonummeret du skal sende betaling til

Om du har kontaktet mottaker og de mener kontoen du prøver å sende betaling til er gyldig, ta kontakt med vår kundesupport på support@aritma.com. Inkluder følgende informasjon om betaling som ble avvist: