Valuta og Amount 1 [VB]

Endret Fri, 22 Dec 2023 ved 12:35 PM

Hvorfor Amount1?

Amount1 - Er en funksjon vi laget for å få riktig beløp ført på bankkontoen. Tidligere ble dette beregnet utfra kurs og beløp.
Når vi setter Amount1 er det NtryRef fra ISO filen som leses. NtryRef er det beløpet som er belastet eller innsatt på konto.

Amount1 har kun en funksjon for ISO filer.

Innstillinger som skal settes ved bruk av Amount1.

Visma Business:

Under Felles - faste opplysninger og bedriftsopplysninger.
Åpne betalingsbehandling
Du kan kun benytte Banktrans pr. akrivreferanse/bunt når Amount 1 brukes. Denne innstillingen settes her:

Aritma Pay:

Velg Oppsett - avansert - avansert.
Kryss av for "Bruk Amount1"

Ved bruk av Amount1

Under Innbetaling+
Sjekk at det ikke er krysset av for "bruk opprinnelig innbetalingsrutiner i Aritma Pay

Under AvregningsreturAmount1 kan kun brukes dersom en får alle filer i ISO formatet!Innbetaling+
Sjekk at det ikke er krysset av for "bruk opprinnelig avregningsrutiner i Aritma Pay"