Bilagsregistrering av innbetalinger

Endret Thu, 16 Nov 2023 ved 10:20 AM

Innbetalinger som ikke avstemmes i den automatiske rutinen i Control behandles videre i bilagsregistrering

Dobbelklikk på linjen for å hente posten inn i neste vindu.
Feltet Motkonto er et oppslagsfelt som søker etter åpne poster på  (kundenummer, Fakturanummer eller Navn fra den åpne posten).

I eks. har kunden betalt 7392 EUR mens den åpne posten er på 7395 EUR. Marker den åpne possten fra listen og trykk Enter.

Differansen må behandles slik det er satt opp i regnskapssystemet.
1.) Innbetalt beløp, og differanse håndteres i regnskapssystemet.
2). Differranse føres her.

1). Trykk OK som vist i eks. over.

2). Differanse føres.

Endre beløp til den åpne posten sitt beløp, og trykk linjen over (blank linje)

Sett på riktig differanse konto og trykk OK.