Eksport til regnskapssystem

Endret Mon, 16 Nov 2020 ved 10:44 AM

Om du har ZData Control integrert i ditt regnskapssystem har du mulighet til å føre bilag direkte i Control og så overføre det til regnskapssystem. Dette er nyttig både for å føre nye bilag og for å korrigere eventuelle feil. Bilag som er ført i Control overfører du til regnskapssystemet ved å trykke på "Eksport", som vist i bildet under

Eksempel: Eksport til Visma Business

Når du har eksportert fra Control legger buntene legger seg under Bilagsregistrering i Visma Business. Oppdater bunt(er) på vanlig måte.

Når dette er gjort, gå tilbake til Control og trykk på "Oppdater". Kontroller at saldo nå stemmer. Dersom saldo ikke skulle oppdatere seg, forsøk å lukke avstemmingsvinduet og åpne det på nytt.

Regskapssystem som støtter direkte bokføring fra ZData Control

• Visma Business
  • Visma Global
  • UniMicro V3
  • InfoEasy

Øvrige regnskapssystem kan overføre billag til regnskapssystem via CSV-fil. Forklaring kommer.